I'm Waiting You
BlackWhite?



Bonjour Guys!. You was stuck in my blog.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.


Round-Round



Story About Friends Whisper


Square-Square



Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
Mostly ☂
Thursday, March 15, 2012 | 12:54 AM | 0 BlackWhite
//Assalamualaikum\\


kita tidak mampu memiliki hari semalam tapi kita masih mempunyai hari ini untuk menjadikan hari esok lebih baik dari hari ini 
Don't look at the title , it was so crazy . Act aku tak tau nak menajukkan ape . School day is near . Satu kerja sekolah pon aku tak buat . Lantak la /dalam hati takut nak mampus\ . Cuti sekolah ni tak buat ape pon . Just hari tu cousins datang rumah . Mostly is best . Blog dah new look . Homework tak buat , tapi blog yg diubahsuaikan . Nanti masuk sekolah cikgu tanya apasal tak buat kerja sekolah , sebab transformkan blog /heee\ . Sekarang ni banyak layan twitter dari faceook . Facebook now is borring . I don't like it . Sorry lah ayat inglish aku berterabur . Maklumlah BI pon B /heee\ .
stop : school holiday is bored =="
Last Word : Bye , Wassalam :)


Older Post | Newer Post