I'm Waiting You
BlackWhite?



Bonjour Guys!. You was stuck in my blog.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.


Round-Round



Story About Friends Whisper


Square-Square



Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
Like you ☂
Thursday, March 1, 2012 | 5:35 AM | 0 BlackWhite
//Assalamualaikum\\


I don't mind if you are far away , i'll be waiting for you anyway 
Smartnye la kau pakai baju pengawas tu , act seluar je kot , tapi dengan tai hitam skali tu yang terpegun aku tengok kau . Seriously , tadi ko senyum comel je . Lepas je nampak kau senyum terus gembira hati ni . Balik rumah aku tros bukak fb kau . Cair dibuatnya . Aku siap download tau gamba kau yg 'comel' gitu . Dari tahun lepas aku dah suka kau , tapi .... entah la , tahun ni aku ingat nak konsetrate kat pelajaran tapi disebabkan kite selalu brjumpa , teros minat balik . Time PAI ko duduk jauh la jugak dari aku , tapi aku tetab boleh nmpak kau . Masa kau buat presentation hari tu , aku consentrate gila kot . Bukannya concentrate ape tp , saje nak tengok muka kau . Seriously aku cakap , muka kau comel gila kot . Harap boleh nampak kau la esok . 
stop : exam dah habis . Harap dapat lah keputusan yg cemerlang . /heee\
Last Word : Bye , Wassalam :)


Older Post | Newer Post