I'm Waiting You
BlackWhite?



Bonjour Guys!. You was stuck in my blog.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.


Round-Round



Story About Friends Whisper


Square-Square



Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
New bloggie
Thursday, January 26, 2012 | 10:26 PM | 0 BlackWhite
Assalamualaikum >.<

Hey new bloggie , kali ni aku real real puas ati . The first time aku tuka template ke blogskin , x brape puas ati sangat cause ade masalah double post . Second tak de comment . Then bru tuka yg ni . Tak semestinye yg ni last sakali termplate blogskin , but aku puas ati la .
04 Februari 1998 
That is my date of birth . Dah nak dekat dah . Kalu ssape trbace post ni , ingt ingt la tarik tu . Hadiah , tak harap tapi mintak , ceh x dela #joke .
P/s : 1 Februari is my friend birthday . Her name is Shera Shukri . 
She is really cute . Dah lama tak jumpa dia . Last year aku lupa nak wish dia , but skali aku da lupe , aku takkan lupakannya .

Chinese New Year da nak habis , but homework tak siap lagi . Tak pe buat sikit sikit . Hey want to know , i have 6 more homework to do in 3 days . That was so cruel #damn .
Got to go now , cause want to finish as many homework can do .
Stop : Sedare aku da beranak ari selasa ari tu , today we want to see 'them' . She got baby boy 'again' . can't wait to see . 
Last word : Bye , Wassalam :)
                                                                                                                                                                    arah


Older Post | Newer Post