I'm Waiting You
BlackWhite?



Bonjour Guys!. You was stuck in my blog.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.


Round-Round



Story About Friends Whisper


Square-Square



Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
blogskin
Saturday, December 3, 2011 | 4:29 AM | 1 BlackWhite

Assalamualaikum 
>.<

Dah lme kite tak update blog ni , last mse tu pon pasal Google Chrome Game (GCG) . Kali ni kita nak cite pasal blogskin . Sekarang ni dah ramai yang pakai blogskin . Semua cantik cantik . Rasa cam nak buat je , tapi kite tak de header transparent . Selalunya blogskin kene header transparent . Rasa cemburu pon ade . Blog ni macam dah ketinggalan zaman dah . Hari ni kite nak tnjukkan antara blog yg kite suka dan selalu trjah . Wlaupon ade sstengah tu bknnya blogskin , but kita suka tngk blog dia .


Ok done . Semuanya cntik cntik belaka . Cunsss beb . Blog aku tak boleh la tergolong dlam tu . Tengok blog aku macam nak muntaj je . #cewahtipuje<3 . Just tekan and tngok la blog dorang semua ni . Kalau boleh tekan la like skali . #heeeee . 

p/s : hritu ktorang pgi brcti kat pd , best gilok . Rasa cam nak citer je , but nnti nnti la . #kemalasanmelanda .

ok , bye . Nak kuar ni , pi rmah pakcik cause anak dia yang baby kuar spital ,, nk tengok la ni . #buboi

Last Of All :
                  Assalamualaikum >.<


Older Post | Newer Post