I'm Waiting You
BlackWhite?



Bonjour Guys!. You was stuck in my blog.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.


Round-Round



Story About Friends Whisper


Square-Square



Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
exam exam exam !!!!
Friday, October 14, 2011 | 6:52 AM | 0 BlackWhite
I LOVE YOU !!!!
Assalamualaikum ,,
harini bertarikh 14/10/2011, 
why aku tlis psal tarikh tersebut , act minggu depan aku nak periksa (khamis)
banyak lagi aku x bace , sej lagi la ,, aku ni x mcm kwan aku sorang ni Azreena Muhiddin
dia tu ,, sejarah satu buku dah abis,, aku ni bru nak merangkak nak bce 
blom lg math,, haprak ,, sikit sikit jer buat ,, tu pon dlm kelas 
agak mengerikan 
geo plak cikgu x der ,,cmner ni 
stres stres stres
but aku msti nak dpt yg trbaik 
aku nak la jgak dapat no1 
mcm cik baha ckp ,, impian mesti tinggi , x mau dah no2 no3 msti tros no 1 
aghrrrrrrrr ........
lpas ni fb and blog x leh bkk dah 
mesti trtumpu pada buku 
act aku rse skola 24 pon priksa jgak ,, so fb da brkurangan org lah yeh 
heeeeeeeeeeeeeee

p/s: arini adik aku muntah muntah , x tau kenapa , demam pon x , haih sian dia
mak aku pi anta kat spital , tu yg boleh bukak fb and blog ni
senyap senyap bro 
ok tu jer la ,,, 
bye fb ,, bye blog 
last of all ,,, 
Assalamualaikum >.<
(post kali ini agak panjang sedikit)




Older Post | Newer Post