I'm Waiting You
BlackWhite?



Bonjour Guys!. You was stuck in my blog.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.


Round-Round



Story About Friends Whisper


Square-Square



Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
29/10/11~Rainy days
Friday, October 28, 2011 | 9:56 AM | 0 BlackWhite
Assalamualaikum ,, 
Rainy days , 
At sekolah tadi , dalam pukul 6.25 p.m mcam tu , hujan lebat selebatnya . bukan hujan lebat dah , ni dah kira hujan ribut . memang basah gila la kan . nama pon hjujan . kalo hujan tak basah , itu bukannya dipanggil hujan . masa tu tima BI ( Pn. Intan ), kitorang kat bilik SAC , so dah tau dah hari macam nak hujan , ktorang pon cakap la kat tecer sroh solat dlu , tup tup , dorang tak nak , dorang kata solat la waktu balik , nanti boleh kluar awal , but dlm pkol 6.35 p.m mcam tu , hujan lebat gila , kitorang pon kluar la nak pegi surau , memang tak boleh solat la kan , baju ngan tudung dah lencun gilok dah . so sampai jer dekat surau , ktorang pi patah balik pegi banggunan A , tak ke pelik bin ajaib tu . aku ikot jer . aku biasa la , tunggu mak aku , anti yang selalu hanta kitorang tu cuti deepavali . tnggu punya tunggu , dah azan maghrib dah . tak lama tu , mak aku pon sampai . cikgu wani a.k.a kak wani , dia balik dengan aku bcause dia pegi skola naik motor , takkan la nak redah je hujan naik motor kan . sampai rumah memang kesejuukan gila la . 

ok , be4 that , esok syaza , syakira , qistina and azreena , dorang nak pergi perpustakaan , act aku nak ikut , but mak aku ade kenduri , so tak boleh la ikut , sedih sedih sedih . 

ok la skarang ni pon da pko, 1.00 a.m so mata dah ngantuk dah . aku pon nak tido , k la bye 

Last Of All :
                  Assalamualaikum >.<


Older Post | Newer Post